zondag 18 april
9°C
0 km

"Hein weet wat hij wil"

"Hein Vanhaezebrouck is heel duidelijk in wat hij wil". Dat zei KAA Gent-aanvoerder Vadis Odjidja vanmorgen op de wekelijkse persconferentie. In de Ghelamco Arena blikte Odjidja terug op de trainingswissel en vooruit op de topper tegen Club Brugge.

Vadis Odjidja speelt zondag al zijn 250ste wedstrijd in de Jupiler Pro League. En het is er één die kan tellen. KAA Gent moet zondagmiddag op bezoek bij leider Club Brugge. Benieuwd of de Buffalo's kunnen doorgaan op hun elan, na winst tegen Standard en Waasland-Beveren. 

Beter communiceren

Na die 6 op 6 lijkt het alsof Hein Vanhaezebrouck voor de ommekeer heeft kunnen zorgen bij KAA Gent. "Hein is heel duidelijk in wat hij wil" zegt Odjidja. "De basiselementen heeft hij beter uitgelegd. Hij verwacht dat de spelers beter communiceren." 

Punten pakken

Vanhaezebrouck zelf blijft kalm onder het enthousiasme van onder meer de Gentse supporters, die opnieuw geloof hebben in hun ploeg: "Eerst punten pakken en daarna zien waar onze ambitie ligt." De match tegen Club Brugge gaat zondag om 13u30 van start in het Jan Breydelstadion in Brugge.