vrijdag 14 juni
19°C
8 km
 • Pascal Vranckx

  Hobby's:  tennis, lopen, wandelen, lezen (literatuur en poëzie maar ook werken over kunsttromingen en kunstenaars/monografieën), tentoonstellingen bezoeken, reizen
  Favoriete vakantieplek: Languedoc-Roussillon, Parijs, Londen, Umbrië
  Favoriete muziek:  Air, Khruangbin, Serge Gainsbourg, Etienne Daho, Robert Palmer, David Bowie, Bryan Ferry en Roxy Music, Lieven Coppieters, Wim De Craene, Marc Ribot, Richard Galliano, Doe Maar en Henny Vrienten
  Favoriete gerecht:  Risotto met champignons en chorizo
  Bijzondere interesse: Kunst, antiek en brocante.

  Kleding:  Dhaene Tailor
  Kapper:  Nelson Hairteam
  Make-up:  Gerty

 • Joyce Verdonck

  Hobby's: Noem me gerust sportverslaafd. Ik doe aan triatlon en fiets graag lange afstanden. Als het wat rustiger moet, ga ik ook graag wandelen, liefst in de Vlaamse Ardennen. 
  Favoriete vakantieplek: Eigenlijk steelt elke bestemming waar ik een beetje zotte dingen met de fiets kan doen mijn hart. Mallorca is zo’n fietsbestemming waar ik blijf naar terugkeren.
  Favoriete muziek: Arctic Monkeys, Massive Attack, Lana Del Rey.

  Favoriete gerecht: Ik kook graag en quasi dagelijks. Liefst uit gezonde kookboeken à la Sandra Bekkari, Claudia Van Avermaet of Stephanie Scheirlynck. Toch gerechtje kiezen? Pasta putanesca
  Bijzondere interesse: Naast sport kruipt mijn meeste vrije tijd in mijn taak als bestuurslid van Meetjeslandse Triathlon Vereniging.

  Kleding:  Les Femmes Hereuses
  Kapper:  Nelson Hairteam
  Make-up:  Gerty Make-up artiest

 • Frederik Geeroms

  Hobby's: vooral radio en muziek, wandelen
  Favoriete vakantieplek: In eigen land kan ik zowel genieten van de kust als de Ardennen, favorieten zijn dan vooral Nieuwpoort en Durbuy maar ook een citytrip in Parijs of Londen kan mijn voorkeur wegdragen. 
  Favoriete muziek: Ik heb een heel brede muzieksmaak, van Vlaamse muziek over de hitparade van nu tot dansmuziek.  Artiesten die ik bijzonder volg en apprecieer zijn o.a. Maroon 5, Daft Punk en Tourist LeMC van bij ons.
  Favoriete gerecht: Typische Vlaamse gerechten zoals stoofvlees met frietjes maar ook pikante en exotische gerechtjes in de wok. 
  Bijzondere interesse:  Alles wat te maken heeft met science-fiction.  Ik ben dan ook een trekkie: Star Trek kan mij bijzonder boeien. Maar ook tv-reeksen die draaien rond SF en fantasy zijn voor mij een leuke ontspanning.

  Kleding: The Fashion Store
  Kapper: Nelson Hairteam
  Make-up: Cent Pur Cent