dinsdag 16 april
9°C
1 km

Presta promoot nieuwe single met cheesecake

De Zelzaatse rapper Presta heeft deze middag aan de middenschool GO! Erasmus 300 stukken cheesecake uitgedeeld aan de leerlingen. De zanger deed niet zo maar, het ging om een promostunt. Sinds 16 februari heeft Presta een nieuw nummer uit met als titel cheesecake. En ook de school waar hij de stukjes taart uitdeelde, was bewust gekozen. Presta volgde er ooit zelf les.

Presta – Rapper: "Wel de realise, cheescake, de laatste track is uitgekomen vorige week vrijdag en omwille van die track en het lange wachten van de fans te belonen, geven we gratis cheesecake weg. Waarom op deze plaats? Ik heb hier zelf vroeger op school gezeten. Vandaar was de keuze snel gemaakte eigenlijk.

Een aantal leerlingen schrok wel van de aanwezigheid van de rapper en namen het stukje cheesecake met enige aarzeling aan. Anderen zijn dan weer in de wolken als hun grote voorbeeld hen staat op te wachten aan de schoolpoort met een stuk taart.

Voor alle duidelijkheid, het nummer gaat niet over de taart. In straattaal is  cheesecake iets heel anders. 

Presta – Rapper: "Cheesecake is sowieso al een Amerikaans dessert, ik heb ook Amerikaanse restaurants. Vandaar was de keuze snel gemaakt.  Namelijk cheese en cake is in straattaal geld. Dus ik maak geld met restaurants en met muziek, cheesecake vandaar die connectie een beetje.

Aanstaande vrijdag mogen de fans ook de bijpassende videoclip verwachten.