Eeklose keukenbouwer lanceert de leasekeuken

Op Batibouw, pakt  het Eeklose bedrijf Adrem keukens uit met een stunt. En het is er één waar vooral de klanten van profiteren. Adrem stelt op de beurs de leasekeuken voor. In plaats van je keuken nieuw te kopen, kan je die nu leasen voor een vooraf bepaalde periode.

De start van Batibouw  is traditioneel ook de start van enkele speciale aanbiedingen die bouwondernemingen aanbieden. Eentje die er zeker uitspringt is die van deze Eeklose keukenbouwer. Daar biedt men vanaf nu de mogelijkheid om een keuken te leasen.

Michiel Steenbeke – Adrem Keukens: "Dat betekent dat je de keuken kan kopen bij ons. Die keuken gaan we leveren bij jouw, je krijgt 8 jaar garantie en je betaalt maandelijks een gewoon bedrag af. Een gedeelte van het groot bedrag van de keuken".

Adrem zegt daarmee in te spelen op de vraag van klanten. Want zeggen ze daar, alles is duurder geworden maar toch willen heel wat mensen een mooie keuken in hun huis. Om die mogelijkheid aan te bieden is leasen een oplossing. Voor zij die dat nog te duur vinden heeft Adrem nog een alternatief. Adrem brengt tweede