vrijdag 1 maart
9°C
73 km

Papas Lochristi is beste frituur van Oost-Vlaanderen

De beste frietjes van Oost-Vlaanderen, daarvoor moet je naar Lochristi. Frituur Papas is door de lezers van de krant Het Nieuwsblad verkozen tot beste frituur van de hele provincie. Daardoor kan de frituur mee dingen naar de titel "beste frituur van Vlaanderen". Wij gingen de sfeer, en de heerlijke frietgeur, eens opsnuiven. 

Het is een extra speciale dag vandaag hier bij frituur Papas in Lochristi. Ze bestaan dag op dag tien jaar, en dat kunnen ze vieren met de titel "Beste frituur van Oost-Vlaanderen". Papas werd door de lezers van de krant Het Nieuwsblad gekroond tot beste van de hele provincie. Het is een opsteker voor het hele team. 

Martin Broer - zaakvoerder frituur Papas: "Naar aanleiding van onze tiende verjaardag hebben we de mensen iets meer dan anders aangespoord om mee te doen aan de stemming. We merkten de laatste dagen dat het goed begon te leven".

Het geheim om het beste frituur van de provincie te worden, is meer dan enkel heerlijke frietjes bakken. Het assortiment is hier enorm uitgebreid, en er is voor elk wat wils. 

Ben Bundervoet - zaakvoerder frituur Papas: "De glutenvrije snacks, de vegisnacks ook heel uigebreid, broodjes, frietjes... We doen ook speciale frietjes, Papas-bakje bijvoorbeeld. Dat hebben we zelf uitgevonden naar het bekende Julien-bakje. We hebben onlangs ook het katerbakje uitgevonden. We blijven zo telkens vernieuwen en nieuwe dingen op het menu zetten. De mensen vinden dat leuk. Ze volgen dat op Faceboiok en we zetten daar dan zo een keer een fotootje op".