Helden in het Park terug na 2 jaar corona

Eeklo maakt zich klaar voor de 26ste editie van Helden in het Park, het zomerfestival van muziekclub N9 dat op donderdag exotische klanken in het Heldenpark laat weerklinken. `t Is de eerste volwaardige editie na corona, en ze verwachten hier dan ook heel wat publiek. Nieuw dit jaar is het aanpalende festivalterrein van Park Ad Rem. Je kan er eten en sippen van een cocktail op de tonen van een exotische dj-set.

Het zijn de laatste loodjes voor de medewerkers van muziekclub N9 in Eeklo. Morgenavond om 7 uur gaat de 26ste editie van Helden in het Park van start. De eerste volwaardige editie na corona en de knaldrang is ook hier erg groot.

Bert Cambier, muziekclub N9 Eeklo: "Op mooie momenten, op mooie dagen kan er hier 3000 man binnen bij Helden in het Park, en we verwachten ook wel mooi weer, zeker al de eerste dag en we hopen dat de mensen er zin in zullen hebben, evenveel als wij er zin in hebben, maar inderdaad er is knaldrang, zeker bij de eeklose bevolking en de mensen die van verder moeten komen, we hopen inderdaad op veel volk".

Iets meer festivalterrein

Het publiek zal de artiesten ook op dit gloednieuwe podium aan het werk kunnen zien. Het podium is iets groter maar staat nog altijd op de vertrouwde plek vlak naast het kasteel in het Heldenpark. Er is dit jaar ook een nieuw festivalterrein, het Park Ad Rem, vlak naast de gelijknamige horecazaak. Hier serveren ze exotische hapjes en zoete cocktails. Op het plein zelf zal er elke donderdag vanaf 8 uur savonds een dj-set te horen zijn van Huna-Sounds uit Gent. En ook hier zullen ze die typische ecclectische klanken van Helden in het Park laten weerklinken.