Verzeker je hond bij Just Russel

Er is goed nieuws voor hondenliefhebbers. De Gentse start-up Just Russel is begonnen met een hospitalisatieverzekering voor honden. Tot nu toe is het bedrijf vooral bekend voor hun gezonde dierenvoeding op maat. Met de verzekering zijn baasjes beschermd tegen hoge dierenartskosten. Wie zijn reis moet annuleren om voor zijn zieke hond te zorgen, krijgt ook die kosten terugbetaald.

Bij Just Russel kan je al langer gepersonaliseerde voeding bestellen voor je huisdier. Hier zetten ze vooral in op preventieve gezonheidszorg. Als het het toch misgaat, kunnen de kosten bij de dierenarts hoog oplopen. Daar kunnen baasjes zich nu nog beter tegen beschermen.

Louis Mortreu - Co-founder Just Russel: "Er is toch redelijk wat vraag naar zo'n verzekering. Alhoewel dat belgie eigenlijk een beetje achter staat. In andere landen zie je dat de verzekeringsgraad al veel hoger ligt. Dus we geloven wel dat het echt iets upcoming is en dat het zeer veel potentieel heeft. // Dat is dus echt een Belgische samenwerking van zowel Just Russel als start-up en dan Corona Direct als corporate bedrijf en daar zijn we wel erg fier op". 

Bedenkers Louis en Victor Mortreu kregen het idee van klanten die met onverwacht hoge kosten voor de dierenarts zaten. Maar de verzekering dekt meer dan dierenartsenkosten alleen.

Louis Mortreu - Co-founder Just Russel: "Zoals je hond die verloren loopt, dan kunnen we tussenkomen voor de advertentiekosten, of als je je reis moet annuleren omdat er iets plots gebeurd met je hond".