Vanhaezebrouck: "Ploeg is mentaal klaar"

AA Gent heeft vanmorgen een laatste keer getraind voor zijn Europese wedstrijd van morgen. De Buffalo's ontvangen in de derde voorronde van de Conference League Rīgas Futbola Skola, een ploeg uit Letland. Hein Vanhaezebrouck zegt dat zijn ploeg mentaal klaar is en dat ze maar één doel hebben: doorstoten naar de volgende ronde. 

Na een gemiste competitiestart hoopt AA Gent zich morgenavond te herpakken. In zijn eerste 4 wedstrijden van dit seizoen kon Gent nog maar 1 keer winnen. Toch maakt Hein Vanhaezebrouck zich geen zorgen. "We zitten in een nieuw seizoen en moeten nog veel nieuwe jongens inpassen" zegt de Gentse coach. "We zijn nog niet volledig, er ontbreken nog verschillende pionnen. Dat moet eerst in orde komen vooraleer we echt kunnen zeggen: nu staan we volledig klaar."

Tweede vaccin
Eergisteren kregen heel wat spelers hun tweede vaccin. Sommigen hebben daar nog wat last van, dus het valt af te wachten wie fit genoeg is. Owusu alleszins niet, hij is twee weken out. Bezus en Chakvetadze waren er vanmorgen wel opnieuw bij. Al zit die laatste niet in de selectie.