SK Deinze zoekt stadion tegen februari

Vrijdag de 13de op die dag schiet Deinze het nieuwe voetbalseizoen in 1B op gang. Maar de club is "gezond" ambitieus. 

Binnen de club zijn er heel wat aanpassingen gebeurd om de club nog professioneler te maken. Zo is de staf uitgebreid, zijn de kleedkamers vernieuwd en worden de spelers gescreend. Vorig seizoen strandde Deinze op een 5de plaats op 3 punten van de 3de , vandaar de ambitie om dit seizoen de top 4 te halen,  maar dan wel zonder Vargas en Netto. 3 nieuwe versterkingen moeten er nog bij komen zegt coach De Decker.

Praktisch probleem voor seizoen 2022-2023

Sportief zijn de lijnen dus duidelijk uitgezet, extra sportief is het nog koffiedik kijken nu de bouwplannen voor het nieuwe stadium zijn afgekeurd. Als de aangepaste plannen worden goedgekeurd zal de bouw nooit klaar zijn voor de start van seizoen 2022-2023. Daarom is de club op zoek naar een locatie die voldoet aan de eisen van 1A en 1B.  De pro league wil een antwoord ten laatste februari 2022.

Voorzitter Denijs Van De Weghe: "Wij zijn op zoek naar een stadion en dat moet in een straal van 30km zijn. Dus ja, clubs die in aanmerking komen zijn dan , het station van Gent van Kortrijk, Zulte Waregem, den ik Roeselare. Zelfs Club Brugge, dus ja we gaan even moeten babbelen met één van die partijen om een oplossing te zoeken. Om een aantal maanden daar te gaan spelen tot ons station klaar is".