maandag 26 september
14°C
0 km

Lago Rozebroeken heeft nieuwe VR-attractie

In Lago Gent Rozebroeken hebben ze er een nieuwe attractie bij. Met een virtual realitybril op glij je van de waterglijbaan en lijkt het alsof je in de jungle, in de ruimte of door een sneeuwlandschap glijdt. Het is de nieuwste virtual realitybeleving van LAGO. En het is meteen een schot in de roos, heel wat kinderen kwamen het vandaag als eerste uittesten. 

Een virtual reality bril op en glijden maar. Dankzij de bril kom je meteen in een andere wereld terecht. Op een rollercoaster door de jungle, een sneeuwlandschap of in de ruimte vliegen tussen planeten, je kiest bovenaan de glijbaan zelf de setting waarin je wil glijden. Lago deed een grote investering om deze service aan te bieden. Het kocht 10 speciale brillen aan 1600 euro het stuk. Bezoekers kunnen ze gratis gebruiken. En de vraag is groot. 

Thomas De Vetter, centrummanager Lago Rozebroeken: " Het is een gigantsich succes. We waren vanmorgen nog aan het testen en we zijn eigenlijk direct moeten starten omdat de kinderen aan ons mouw aan het trekken waren. Je ziet het ook, de brillen zijn constant in gebruik. Het is ook gratis, dus dat is een  extra beleving dat we aanbieden aan onze bezoekers. Het is inderdaad de bedoeling dat we altijd innoveren en altijd de laatste attracties aanbieden. Dus dit is iets uniek in België dat je enkel binnen LAGO groep kan terugvinden".

Nog de hele krokusvakantie kan je de virtual realitybril gaan uittesten, daarna kan het ook nog op woensdagnamiddag en in het weekend.