zaterdag 15 juni
18°C
5 km

KAA Gent zet de deuren open voor de supporters

KAA Gent heeft vanmorgen een open training gehouden. Een 200-tal supporters zakte af naar Oostakker om hun favoriete spelers eens van dichtbij te zien. KAA Gent moet nog alles op alles zetten om in de top 4 te eindigen, maar de supporters zijn er gerust op. Gent zal de Champions Play-offs halen en ook Europees is de ambitie groot. Winnen tegen West Ham United en dan recht naar de finale, klinkt het.

Nog voor de training begint deelt Alessio Castro Montes al enkele handtekeningen uit. De zon schijnt, het is paasvakantie en dat lokt heel wat jonge fans naar het stadion van Racing Gent. De tribune is dan ook goed volgelopen. AA Gent staat momenteel vierde en met nog drie competitiewedstrijden te gaan is het voor de supporters nog spannend of Gent de top 4 en dus de Champions Play-offs zal halen. Het geloof in de ploeg is er.

Nigel en Amando, supporters KAA Gent: "We gaan dat natuurlijk halen in play-off1, we maken eerst even korte metten met Union aanstaande zaterdag en dan is play-off 1 een zekerheidje.
Geen schrik meer van Club Brugge?  Nee totaal niet, daar hoeven we geen rekening meer mee te houden".

En ook Europees doet Gent nog mee. In de kwartfinale van de Conference League nemen ze het op tegen West Ham United en ook daar zijn de supporters hoopvol.

Seppe en Staf, supporters KAA Gent: "Tot in de finale, ja ik denk het ook. ook al wordt het moeilijk tegen West Ham, wij gaan dat halen".