KAA Gent maakt zich op voor eerste Europese opdracht

Geen nationale feestdag voor de Buffalo's. De spelers van coach Vanhaezebrouck zijn volop aan het trainen voor de eerste Europese opdracht in de Conference League. Donderdagavond om half negen ontvangt KAA Gent het Noorse Valerenga.

Volgens kenners en op papier zouden de Noren een haalbare kaart moeten zijn. Maar daar laten de Buffalo's zich niet meer aan vangen. De wedstrijd tegen Valerenga wordt op het trainingscomplex goed voorbereid. Want Gent wil deze eerste hindernis al nemen om met frisse kopjes aan de competitie te beginnen zondag op Staaien. 

Vernieuwd KAA Gent

De Buffalo's hebben al enkele nieuwe spelers in de groep maar op een definitieve samenstelling is het wachten op de situatie van Roman Yaremchuck. Die is net terug van vakantie na het EK en staat niet op de spelerslijst voor donderdagavond. Er is interesse in de spits. Als hij vertrekt komt er wellicht nog een nieuwe diepe spits bij. Voor de rest lijkt coach Vanhaezebrouck al tevreden met de transfers. Vooral Julien De Sart wordt aanzien als een grote transfer voor de Buffalo's.