zaterdag 8 oktober
15°C
2 km

Ijsblok promoot Lingerieweek in Gent

Wie vandaag en morgen langs de stadshal in Gent passeert kan er niet naast kijken. Onder de hal staat een groot ijsblok met daarin enkele stukken lingerie. Het is een promotiestunt voor de Lingerieweek, die komende week voor de vijfde keer wordt gerorganiseerd in Gent. 

Van 7 tot 12 maart vindt in Gent de vijfde editie van de Lingerieweek plaats. Gent zet dan de speciaalzaken voor lingerie in de kijker. Meer dan 100 zelfstandige lingeriewinkels doen mee aan deze week. Ze willen mensen ondermeer helpen bij het vinden van de juiste bh-maat. 

Foute cupmaat

Uit een enquete bij de speciaalzaken blijkt dat 70% van de nieuwe klanten die een winkel binnenstappen de foute cupmaat dragen. Dat komt omdat de meeste vrouwen hun exacte cupmaat niet of niet genoeg kennen. Die cupmaat is trouwens afhankelijk van je dagelijkse leven. Mensen die sporten of die wat afgevallen zijn na corona veranderen vaak van cupmaat. Een foute bh-maat kan verregaande gevolgen hebben voor je gezondheid. Pijn in de borst, nek en rug zijn vaak voorkomende klachten. Maar je hebt ook kans op irritatie van de huid. Vandaar dat zo'n Lingerieweek belangrijk is. Wie dat wenst kan de juiste cupmaat laten opmeten bij de lingerie-speciaalzaken in Gent.