vrijdag 1 december
0°C
85 km

Het Klavertje Vier is "meneer" Daan nog niet vergeten

Aan de poort van basisschool Het Klavertje Vier in Knesselare was er gisteren een stille actie. De ouders van de leerlingen maakten met spandoeken duidelijk dat ze hun “meneer” Daan nog niet vergeten zijn. 

Directeur Daan Terriere werd door de scholengroep op non-actief gezet. Er loopt een intern onderzoek naar de communicatiestijl van de directeur. Maar de leerlingen en ouders van de school willen daar niets van weten. Zij organiseerden al verschillende acties om duidelijk te maken dat ze “meneer” Daan terug willen in de school. 

Groot hart voor de school

Volgens de ouders plooide directeur Daan zich dubbel om zijn school te managen. Van de extra zorg voor kinderen die het moeilijk hebben, tot de organisatie van de keuken, niets was directeur Daan teveel. Vandaar dat hij ook zo geliefd is bij de kinderen en hun ouders. Na een succesvolle petitie, enkele acties en een onderhoud met de directie, was het vrijdagavond tijd om nog eens naar buiten te komen, met spandoeken en Halloweenversiering. Want de ouders willen de werking van de school weer normaliseren, mét directeur Daan.