zaterdag 15 juni
18°C
4 km

Griezelen in Nazareth

Als er vanavond wordt aangebeld is de kans groot dat er een pak griezels voor je deur staan. Want het is vandaag Halloween. Wie liever zelf gaat griezelen moet naar de Guillaume Delmeirelaan in Eke Nazareth. Daar staat een echt griezelhuis.  De bewoners van huisnummer 48 hebben hun huis en tuin volledig aangekleed in horrorstijl. Wie het nog wil zien moet zich haasten, want na vanavond is alleen nog de voortuin in Halloweenstijl.

Wie wil kan nog tot middernacht gaan griezelen aan de Guillaume Delmeirelaan in Eke Nazareth. De bewoners van huisnummer 48 hebben hun eigen huis volledig omgetoverd tot een Halloween, griezelhuis. Ze zijn hier niet aan hun proefstuk toe.

Barbara Mouton – Griezelhuis Eke : "Het is nu het vierde jaar dat we dit doen. Het eerste jaar was dat een beetje zoeken. Het tweede jaar zaten we met de corona. Het derde jaar hebben we dat heel goed gedaan. We hadden twee sponsors. We hebben veel applicaties gekregen en zo.  Dat was leuk inderdaad".

Barbara en haar man Peter zijn echte carnavalisten, verkleden en schminken zit er bij hen ingebakken. Nu Halloween ook populair is in Vlaanderen is het voor het koppel de ideale gelegenheid om zich ook daar in te verdiepen en iedereen te laten meegenieten.