maandag 19 april
10°C
52 km

Frederick Vereecken is de Held van de Helpdesk

Frederick Vereecken uit Gent mag zich een jaar lang "Held van de Helpdesk" noemen . De 28-jarige medewerker van IT-bedrijf Cevi wordt geroemd om zijn kalmte en warme stem. Annick Elyn van de gemeente Evergem  sleepte de publieksprijs in de wacht, met 431 stemmen achter haar naam.  

De wedstrijd "Held van de Helpdesk" wordt jaarlijks georganiseerd door het het software- en consultancybedrijf Topdesk. Zij zijn van mening dat een helpdeskmedewerker niet altijd voldoende aandacht krijgt. Daarom kiezen zij elk jaar een Held en ook een publieksprijs.  Die worden uitgereikt op de jaarlijks Dag van de Helpdeskmedewerker. 

450 nominaties voor de titel

Frederick komt als beste uit een lijst van 450 genomineerden. Hij moet dagelijks e-mails en telefoontjes beantwoorden van klanten die problemen hebben of extra uitleg vragen over bepaalde communicatietools. Hij vindt zichzelf geen held maar is wel blij dat collega’s en klanten zijn werk appreciëren. Volgens Topdesk zijn mensen als Frederick en Annick van goudwaarde voor een bedrijf.