vrijdag 14 juni
19°C
33 km

Floraliën Gent verrast dit jaar met De Groene Zesdaagse

Door het coronavirus zijn de Floraliën uitgesteld tot 2022. Maar de organisatoren voorzien dit jaar wel een alternatief: De Groene Zesdaagse. Een volledig nieuw en coronaproof concept met een mix van online en offline bloemen- en plantenpracht. 

Tussen 4 en 9 mei 2021 zal je kunnen genieten van een uiteenlopend aanbod van online workshops, interessante tips & tricks, lezingen van experts en een hybride event in open lucht voor zij die graag de natuur intrekken. Het online gedeelte zal gestuurd worden via sociale media en een online platform waar je zelf kan aangeven waar je graag meer over te weten komt.

Op de website, www.floralien2021.be,kan je terecht voor video’s met informatie en downloadbare pakketten. Daarnaast zal je tentoonstellingen kunnen bezoeken over de ontstaansgeschiedenis van Floraliën en de impact in het Gentse societyleven. "Met dit online concept ben je niet meer gebonden aan openingsuren en krijg je de mogelijkheid om elke dag nieuwe dingen te ontdekken over jouw favoriete planten", zegt de organisatie.