zaterdag 10 december
2°C
5 km

Fleddy Melculy doet regen vergeten op jubileumeditie Rock voor Specials

Het leven van een festivalganger is ook op Rock voor Specials hard. Gisteren was het nog warm op het festivalterrein, maar vandaag speelde de regen voor spelbreker. Maar de echte festivalganger is daar op voorzien, zo ook op Rock voor Specials. Het regenweer kon de pret niet drukken. 

Rock voor Specials viert feest. Het festival voor personen met een verstandelijke beperking pakt dit jaar uit met de 25e editie van het festival. Destijds gestart om de mensen met een verstandelijke beperking ook te laten genieten van goede rockmuziek. Want ook daar hebben deze mensen oren naar. Organisator Den Dries vzw zorgt hier voor een echte festivalsfeer, met klank, licht, catering en zelfs een festivalcamping. Jaar na jaar krijgen de bezoekers hier een fantastische tweedaagse voorgeschoteld. 

Unieke line-up

Het zijn niet alleen de bezoekers die hier een fantastische tijd beleven. Ook voor de artiesten is dit een bijzonder festival. Alle grote Belgische groepen hebben hier al één of meerdere keren gestaan en spreken van de unieke sfeer tiuussen publiek en artiest. De meesten vragen om nog eens te mogen terugkeren. Want met zijn 4500 personen per dag is dit best een gezellig festival. Vanavond spelen nog Flip Kowlier, De Kreuners en Clouseau.