De Engeltjes hebben niets te maken met 't (b) Engeltje

Kinderdagverblijf 'De Engeltjes' uit Leupegem bij Oudenaarde krijgt haatberichten die bedoeld zijn voor 't Bengeltje enkele kilometers verderop. Dat is het kinderdagverblijf dat moest sluiten na een vernietigend rapport van de zorginspectie. De  begeleidsters van De Engeltjes krijgen door de naamsverwarring haatreacties en bedreigingen via sociale media. 

Al enkele maanden raakt het kinderdagverblijf "De Engeltjes" van Romina niet meer volzet, en dat terwijl er overal plaats te kort is  in de kinderopvang. Ze vermoedt dat mensen haar crèche verwarren met 't Bengeltje in Oudenaarde. Daar lopen al langer klachten van ouders tegen de begeleiders. Maandag raakt bekend dat 't Bengeltje moet sluiten, omdat ze volgens de Zorginspectie kindjes mishandelen. Ook nu verwarren mensen met De Engeltjes.

Romina Vanden Hende - kinderdagverblijf De Engeltjes: "Op Messenger was het "Als je dat bij mij zou doen, je zou weten wat je meemaakt. Tegen kleintjes kunnen jullie zich verweren." Dan heb ik nog een bericht gekregen dat we duivelse mensen zijn. Onze oud-collega heeft een bericht gekregen "marginaal wijf". // Dan heb ik telefoons ook nog gekregen. Die soms belden en gewoon ook toelegden, dus ook om 11u-12u 's nachts werd ik opgebeld, maar er werd meteen ook afgelegd".

De meeste mensen verontschuldigen zich wanneer Romina uitlegt dat ze zich vergissen. Ze overweegt voorlopig nog geen gerechtelijke stappen.