vrijdag 14 juni
19°C
58 km

Blokkende studenten in Vooruit

De mooie concertzaal werd door Red Bull ingericht als gezellige Study Club. Iedere student kan er sinds vandaag 24 op 24 terecht om te blokken. Hoewel blokken niet de enige activiteit is die er doorgaat. Studeren op locatie blijkt een populaire trend.

Berend Coucquyt, student: "Ik denk vooral dat we nieuwsgierig waren naar het gebeuren hier. We doen dat ook graag, nieuwe studeerplekken ontdekken. Vorige week zijn we ook gaan studeren in de Ghelamco-arena. Ook een superleuk ervaring. We dachten 'vandaag nemen we dit er ook bij'.

De studenten hebben het hier in De Vooruit ook duidelijk naar hun zin. Naast de studiezaal is er ook een ontspanningsruimte waar heel wat nevenactiviteiten doorgaan. Zo stond er deze middag een body-balance-workout op de planning. Naast de nevenactiviteiten voorziet de organisatie ook nog gratis elektriciteit, wifi en Red Bull. Dat alles moet er voor zorgen dat het studeren vlotter gaat. De aanwezige studenten zijn er van overtuigd dat ze hier beter studeren dan thuis of op kot. Wie nog wil aansluiten kan nog tot komende donderdag terecht in De Vooruit.

Hajk Harutyunyan, student: "Ik studeer hier zeker meer, thuis doe ik niet veel".