Viva Vitrine!, het shopping magazine van uw regionale zender AVS. In Viva Vitrine gaan we shoppen! Presentatrice Katrien Smets neemt de kijker mee naar de meest hippe lifestyle winkels uit de regio. Volgende thema's komen aan bod:

Februari: Verwennen I mode & Accessoires
Maart: Goed gevoel
April: Outdoor Living
Mei: Zomerkriebels
 


Deze week in Viva Vitrine !

De feesten komen eraan en soms weet je niet wat je dan cadeau kan doen, wel in deze aflevering van Viva Vitrine neemt Katrien jullie mee op pad en geeft jullie wat inspiratie voor de feestperiode !!!


Recente afleveringen

03/12/2016

03/12/2016

03/12/2016

03/12/2016

De feesten komen eraan en soms weet je niet wat je dan cadeau kan doen, wel in deze aflevering van Viva Vitrine neemt Katrien jullie mee op pad en geeft jullie wat inspiratie voor de feestperiode !!!

26/11/2016

26/11/2016

26/11/2016

26/11/2016 - Aantal keer bekeken: 66

In VivaVitrine laat Katrien zich deze maand weer verwennen bij schoonheidsinstituut Kubee in Nevele. In Intratuin in Maldegem wordt ze dan weer helemaal ondergedompeld in de kerstsfeer. Ze maakt ook kennis met het concept van geurbeleving van Moonwood. En afsluiten doet ze naar goeie gewoonte bij Hotel Van der Valk in Nazareth.

23/10/2016

23/10/2016

23/10/2016

23/10/2016 - Aantal keer bekeken: 62

Trendy shoppen

16/10/2016

Trendy shoppen

16/10/2016 - Aantal keer bekeken: 29

In VivaVitrine gaat Katrien op zoek naar shops waar je je kan laten inspireren om je huis lekker knus in te richten. Ze bezoekt Van der Vennet in Kuurne, een speciaalzaak waar je de nieuwe trends in interieur kan ontdekken. In Windels Living in Zingem staat dan weer het moderne landelijke interieur centraal. Bij Makri in Ronse ontdekt Katrien dat trendy helemaal niet duur hoeft te zijn.  Het dagje shoppen eindigt bij hotel Van der Valk in Nazareth. Van der Valk is een familiehotel dat onlangs een frisse nieuwe look kreeg. Katrien laat zich rondleiden.

Najaarstrends

23/09/2016

Najaarstrends

23/09/2016 - Aantal keer bekeken: 69

In VivaVitrine gaat Katrien op zoek naar de najaarstrends in de mode. Ze gaat langs bij Nr4, mode voor een maatje meer, in Zottegem. Ook ontdekt ze de totaalstore Firelle in Gentbrugge. Ook de mannen worden niet vergeten bij Bazill Man&Mode in Aalter. En ze gaat ook kijken naar de jaarlijkse modeshow van Lamon Nuytens in Oudenaarde. Hoe geurbeleving je shopervaring kan beïnvloeden, dat leert ze van Moodwood. Bij Airgnomic maakt ze kennis met een nieuw soort matras, uniek in België. Het dagje shoppen eindigt bij Hotel Van der Valk in Nazareth.

Summer in da house

20/05/2016

Summer in da house

20/05/2016 - Aantal keer bekeken: 55

In VivaVitrine dompelt Katrien ons deze maand onder in zomerse sferen. Bij Van der Vennet gaat ze op zoek naar de nieuwe outdoor trends. Intratuin geeft dan weer de nodige inspiratie om tuin of terras in te richten. Bij Restaurant Nenuphar is het genieten op het mooiste terras van Gent. Slagerij Demeulemeester geeft tips voor een geslaagd tuinfeest. Bij Le Roy Vision Center ontdekt Katrien de nieuwe brillen en zonnebrillen tijdens een modeshow met ondermeer Ellen Petri. En afsluiten doen we bij hotel Van der Valk in Nazareth. Daar geniet Katrien na een heerlijk nachtje slapen van een gezellige brunch. Een aflevering die je doet verlangen naar de zomer, deze maand in VivaVitrine.

Outdoor trends

23/04/2016

Outdoor trends

23/04/2016 - Aantal keer bekeken: 59

In VivaVitrine gaat Katrien Smets op zoek naar de nieuwste trends in outdoor. Wie zelf groenten en kruiden wil kweken, kan terecht bij het Vlaams Zaadhuis in Waarschoot. Bij Van der Vennet in Kuurne ontdekken we talloze in - en outdoor artikelen. Intratuin helpt ons om de lente in huis te halen. Bij Elektro Van Assche vraagt Katrien naar de laatste trends bij barbecues. En bij Windels Living test ze de tuinmeubelen uit. Melanie van Kubee vertelt Katrien over de nieuwe trends in gelaatsverzorging. En we eindigen onze shoppingdag in Van der Valk in Nazareth en het is duidelijk, Van der Valk is veel meer dan een hotel.

Feelgood

19/03/2016

Feelgood

19/03/2016 - Aantal keer bekeken: 113

In VivaVitrine bezoekt Katrien deze week shops met een hoge feelgood factor. Les Femmes Heureuses en Les Hommes Heureux maken mannen en vrouwen gelukkig met kledij die perfect bij hen past. Intratuin bezorgt je al lentekriebels. Al wat je nodig hebt om je tuin of terras op te fleuren vind je in hun winkels in Lovendegem en Maldegem. De Keukenbouwer heeft de toonzaal in Sint-Martens-Latem vernieuwd. Katrien gaat eens kijken naar hun ruime aanbod keukens. Daarna trekt ze naar Zingem, om kennis te maken met de familiezaak Windels Living. En tot slot brengt we een bezoek aan Hotel Van der Valk aan de E17 in Nazareth. Ze ontdekt dat Van der Valk meer is dan alleen een hotel. Veel kijk- en shopplezier met VivaVitrine.

Mode & accessoires

27/02/2016

Mode & accessoires

27/02/2016 - Aantal keer bekeken: 156

Deze maand staat Viva Vitrine helemaal in het teken van mode en accessoires.
We bezoeken trendsetters in de regio BO Merendree, Outside Store in Ledeberg, Bazill Man & Mode in Aalter en Lamon Nuytens in Wortegem-Petegem.
Ook mode voor een maatje meer komt aan bod. Katrien bezoekt Boetiek Liliane in Aalter en Nr4 in Sint-Martens-Latem.
Voor toffe kinderschoentjes gaat ze op bezoek bij Michou Kinderschoenen in Merelbeke.
En als leuke afsluiter van een dagje shoppen, springt Katrien ook nog eens langs bij Intratuin in Lovendegem.


Met medewerking van