In Viva Bomma focussen we op een klassiek (eindejaars)feestgerecht. De protagonisten zijn een vrouwelijke chef en haar moeder of grootmoeder.
Die gaan aan de slag met een “klassiek” feestgerecht (“de gevulde kalkoenen” van deze wereld zeg maar), dat is overgeleverd over de verschillende generaties heen.
Uiteraard legt de chef zelf haar accenten.

Viva Bomma loopt van 25/11 tot en met 16/12 op AVS.

Deze  “chefs” maken het mooie weer in Viva Bomma

Fabienne van Passage (Poperinge)
Stephanie van Lowie (Veurne)
Marianne van Tijdok (Zeebrugge)
Julie van C-Jules (Zottegem)


Recente afleveringen

16/12/2017

18/12/2017

16/12/2017

18/12/2017

09/12/2017

18/12/2017

09/12/2017

18/12/2017

02/12/2017

02/12/2017

02/12/2017

02/12/2017

Fabienne Dekersgieter van restaurant Passage in Poperinge
De ouders van chef-kok Fabienne Dekersgieter uit Poperinge trakteerden de familie ieder jaar op een gerecht waar haar moeder een eigen twist aan gaf.  Dit jaar bereidt Fabienne samen met haar moeder varkensgebraad met een portosausje en papa's befaamde preisaus.

25/11/2017

25/11/2017

25/11/2017

25/11/2017

Marianne Pauwaert bereidt Noordzee tongrolletjes met garnalen in Restaurant Tijdok