Tendens Lifestyle brengt elk weekend een onuitputtelijke bron aan lifestyletips in de huiskamer. En lifestyle, da’s alles wat ons leven stijl geeft en aangenamer maakt: reizen, koken, ontspannen, verleiden, zien én gezien worden.

Uitzending: wekelijks op zaterdag van 9u00 tot zondag 18u00


Deze week in Tendens Lifestyle

Vrolijke mode
De lente laat nog even op zich wachten, maar de mode vertoeft al in warmere sferen. Cilou Annys en Justine De Jonckheere laten deze week trends zien die geïnspireerd zijn op vrolijke festivalmode.

Veilig genieten
We trekken naar Le Berger in Brussel, een voormalig rendez-vous hotel dat gerenoveerd werd. Daar ontmoeten we professor Bo Coolsaet voor een babbel over veilige seksualiteit.


Recente afleveringen

Vrolijke festivalmode

18/02/2017

Vrolijke festivalmode

18/02/2017 - Aantal keer bekeken: 10

Vrolijke mode
De lente laat nog even op zich wachten, maar de mode vertoeft al in warmere sferen. Cilou Annys en Justine De Jonckheere laten deze week trends zien die geïnspireerd zijn op vrolijke festivalmode.

Veilig genieten
We trekken naar Le Berger in Brussel, een voormalig rendez-vous hotel dat gerenoveerd werd. Daar ontmoeten we professor Bo Coolsaet voor een babbel over veilige seksualiteit.

Glamour fashion

11/02/2017

Glamour fashion

11/02/2017 - Aantal keer bekeken: 18

Glamour Fashion
Een huwelijk, communie, lentefeest of andere speciale gelegenheid op de agenda dit jaar? Cilou Annys en Justine De Jonckheere geven inspiratie voor je feestoutfit!

Tips van Colette
Seksuologe Colette Van Damme geeft raad om sleur in de slaapkamer te vermijden. Onze reporter trekt de straat op en bespreekt dit niet zo evidente onderwerp.

Gezond met Ellemieke
Ellemieke Vermolen is net zoals haar echtgenoot Sergio Herman een echte foodie. Ze zet ons gezond op weg met een stiltewandeling door het Zwin en makkelijke culinaire ideetjes.

Minerale make-up

04/02/2017

Minerale make-up

04/02/2017 - Aantal keer bekeken: 13

Tendens into fashion
Twee topmodellen, vier thema’s en heel veel outfits! Tendens zet het nieuwe modeseizoen in met een uitgebreide modespecial. In februari geven Cilou Annys en Justine De Jonckheere frisse inspiratie voor je lente- en zomergarderobe. Bovendien maak je ook iedere week kans op modieuze cadeautjes!

Minerale make-up
De trend van de minerale make-up is ondertussen stevig verankerd in beautyland. Een make-upartist vertelt meer over deze specifieke make-up en geeft tips voor een flawless look.

MAD Brussels
MAD, het mode- en designcentrum in Brussel, huist in een prachtig nieuw gebouw. De officiële opening is pas voor 20 april, maar we kregen nu al een rondleiding.

Datingmarkt

28/01/2017

Datingmarkt

28/01/2017 - Aantal keer bekeken: 15

Tips voor singles
De datingmarkt biedt tegenwoordig heel wat mogelijkheden. Dat maakt de zoektocht voor singles er niet atijd gemakkelijker op. De Gentse seksuologe Colette geeft tips en verklaart de nieuwste fenomenen.

Beauty speeddate
Terwijl we onze huidjes nog moeten beschermen tegen de winterkou kijken beautyaddicts al uit naar de nieuwe zomerproducten. Onze reporter laat zich inwijden in trends, tips en trics tijdens een heuse beauty speeddate.

Keuken- en meubelbeurs Keulen
Groen als dé trendkleur voor het interieur en een kookplaat die verborgen zit in een werkblad. Het zijn slechts twee van de vele nieuwigheden die opvielen tijdens een grootschalig meubelevent in Keulen.

Trouwlustigen

21/01/2017

Trouwlustigen

21/01/2017 - Aantal keer bekeken: 10

Tips voor trouwlustigen
Een trouwfeest organiseren kan nogal overweldigend zijn. Op een trouwbeurs in Kortrijk polsen we bij aanstaande bruidjes en hun bruidegom hoe ze de planning aanpakken en de stress onder controle houden.

Stijlvolle modefamilie
Jan Van der Elst en zijn familie hebben al een lange weg afgelegd in de modewereld. Wat ondertussen uitgegroeid is tot een eigen merk Marie Mero en een gloednieuw hoofdkantoor, begon heel bescheiden. In het hoofdkantoor in Aalter krijgen we alvast ook een impressie van de zomercollectie.

Nooit meer diëten-dag in Ghelamco

14/01/2017

Nooit meer diëten-dag in Ghelamco

14/01/2017 - Aantal keer bekeken: 19

De Ghelamco arena in Gent werd vorige week overspoeld door ruim 2.000 foodies met gezonde plannen. Voedingsdeskundige Sandra Bekkari koppelde voor het eerst een grootschalig evenement aan haar populaire boekenreeks "Nooit meer diëten". Ondertussen zijn de voedingsprincipes van Sandra voor velen uitgegroeid tot een dagelijkse levensstijl. We mogen zelfs van een hype spreken. We mengen ons tussen de bezoekers en gaan op zoek naar het geheim van het succes.

Messner Mountain Museum

07/01/2017

Messner Mountain Museum

07/01/2017 - Aantal keer bekeken: 6

Messner Mountain Museum
Een klein jaar geleden overleed de befaamde architecte Zaha Hadid. In Zuid-Tirol bezoeken we één van haar laatste creaties, het Messner Mountain Museum. Wie zich aan de klim waagt, kan genieten van een adembenemend uitzicht. Binnenin word je meegenomen in de wereld van alpinist Reinhold Messner.

Biënnale Interieur
De 25ste editie van de Biënnale Interieur was hét designhoogtepunt van het jaar. Tendens blikt terug op dit niet te missen event. Eén van de meest opvallende trends was het in vraag stellen van de klassieke interieurindeling met tafel, stoelen en dressoirkast.

Life on sneakers
Wat als je leven plots een onverwachte wending neemt? Wat als je lijf beslist om niet mee maar tegen te werken? Wat als je een ambitieuze carrière aan de kant moet schuiven?
Evi Renaux maakte het mee en schreef daarover haar debuut “Life On Sneakers”.

Garnaalkroketten

17/12/2016

Garnaalkroketten

17/12/2016 - Aantal keer bekeken: 25

Geurig cadeau
Parfums zijn een populair cadeau in deze tijd van het jaar en er valt ook heel veel over te vertellen. Onze reporter verdiept zich in deze geurige wereld.

Vlaamse klassieker
Garnaalkroketten zijn een echte Vlaamse klassieker en populair in deze periode van het jaar. Wij leren tips en tricks om deze lekkernij eigenhandig en geslaagd op tafel te zetten.

Hotspot
In de reeks Hotspot neemt stand-upcomedian Steven Mahieu ons mee naar één van de allereerste koffiebars in Gent.

Paard van Troje

09/12/2016

Paard van Troje

09/12/2016 - Aantal keer bekeken: 14

Hotspot: Paard Van Troje
Stand-upcomedian Steven Mahieu duikt graag in een boek. Hij neemt ons mee naar z’n favoriete boekhandel in Gent waar we kennismaken met de gepassioneerde eigenaar.

Tech-Dens: Geluid
In de rubriek “Tech Dens” gaan we op zoek naar de nieuwste technische snufjes. Dit keer hebben we het over geluid. Hoe kun je optimaal naar muziek luisteren en vervelend lawaai wegfilteren? We gaan langs bij specialisten voor tips en weetjes.

Cocoon
Inspiratie nodig voor je interieur? Op de beurs Cocoon doen we leuke ideeën op zoals de invloed van de natuur en het herstofferen van meubilair.

Mode op de skipiste
Hoe sta je fashionable op de skipiste? Onze crew trotseert de zonovergoten kou in Zuid-Tirol en verzamelt de hipste trends.