Vanaf 27 juni tot 30 augustus hielp Plukjezomer de kijker om gezond, gelukkig en trendy de zomer door te komen.

Heb je een aflevering gemist? Je kan ze hier allemaal herbekijken.


Deze week in Plukjezomer

In de laatste aflevering van Plukjezomer zoekt Katrien het ultieme recept voor een gebalanceerd leven. Ze krijgt daarbij raad van Goedele Leyssen. Goedele brengt in september haar tweede boek Balans uit. De laatste blogger van de zomer is Eva Mouton. Eva Mouton is illustratrice en we vragen haar waar ze haar inspiratie haalt. Lynn maakt een speciale variant op sushi. En verder snuisteren we voor de laatste keer in de sjakos, krijg je nog een smoothie, een yogasessie en we pimpen nog een keer jullie allerleukste vakantiefoto's.


Recente afleveringen

Aflevering 10

29/08/2015

Aflevering 10

29/08/2015

In de laatste aflevering van Plukjezomer zoekt Katrien het ultieme recept voor een gebalanceerd leven. Ze krijgt daarbij raad van Goedele Leyssen. Goedele brengt in september haar tweede boek Balans uit. De laatste blogger van de zomer is Eva Mouton. Eva Mouton is illustratrice en we vragen haar waar ze haar inspiratie haalt. Lynn maakt een speciale variant op sushi. En verder snuisteren we voor de laatste keer in de sjakos, krijg je nog een smoothie, een yogasessie en we pimpen nog een keer jullie allerleukste vakantiefoto's.

Aflevering 9

22/08/2015

Aflevering 9

22/08/2015

In Plukjezomer deze week trekt Katrien naar Kerk Gent - een ontmoetingsplek in Gentbrugge. Kerk Gent bestaat 1 jaar en dat moest gevierd worden. Onze blogger deze week is Niel. Hij trekt de wereld rond en schrijft z'n impressies neer in de blog Tjoolaard. Voor Plukjezomer verkent hij deze week de Concrete Canvas tour in Gent.
Lynn maakt voor ons deze week een gezond gerecht met avocado klaar. Verder krijg je onze wekelijkse yogasessie, een njammie smoothie, we kijken opnieuw in de sjakos en we pimpen jullie vakantiefoto's met de pix van illustratrice Eva Mouton.

Tips :
Elke week neemt Kokino je mee voor een superhandige zomertip. Deze week: De beste gerechten maak je in een propere, praktisch georganiseerde keuken en daar kunnen heel veel spulletjes je bij helpen.

Gent Motors : Nieuwe Fiat 500: In 1957 kwam de eerste inmiddels legendarisch Fiat 500 uit, nu is de twee versie een een update toe en beschikt de nieuwe Fiat 500 over de meeste coole gadgets en leuke kleuren.

Refibo :  nodigt u uit om te blijven kijken naar haar zomercocktail met samenwerking als hoofdingrediënt.

Aflevering 8

15/08/2015

Aflevering 8

15/08/2015

Plukjezomer stuurt Katrien deze week naar insectenkok David Creelle. Ze mag enkele gerechten met insecten proeven. De blogger van deze week is de prettig gestoorde Hanne van Snowwhiteglamour. Lynn kookt deze week een gerecht met courgettes en schotelt ons ook weer een smoothie voor. En verder krijg je opnieuw een yogatip, gluren we in de sjakos en we versieren je vakatiefoto's met de pix van illustratrice Eva Mouton.

Tips :
Elke week neemt Kokino je mee voor een superhandige zomertip. Deze week: Uren in de keuken staan als je gasten hebt. het hoeft niet meer. De Cookprocessor doet werkelijk Alles in uw keuken.

Gent Motors  tip:
Abarth academy : Wil je leren een abarth te temmen en een dag op circuit te rijden en les te krijgen van ervaren chauffeurs, dan is de abarth Academy zeker iets voor jou.

Refibo tip:
Geniet gerust van de zomer dankzij de tips in de zomerse cocktail van cijfers en letters: wat te doen tegen wanbetalers?

Aflevering 7

08/08/2015

Aflevering 7

08/08/2015

In ‘Pluk je zomer’ gaat Katrien deze week suppen. Dat is met een surfplank en peddel proberen overeind te blijven. We bezoeken ook blogster Sharon van zonen09. Lynn maakt een heerlijk bananenbrood. Daarnaast krijgen jullie je wekelijkse portie yoga, een lekkere smoothie, we kijken weer in de sjakos en we pimpen je selfies.

Tips :
Elke week neemt Kokino je mee voor een superhandige zomertip. Deze week: gezellig picknicken in je eigen tuin.

Gent Motors :
Jeep academy : Droom je ervan eens echt off road te gaan met een 4X4, schrijf je dan in voor de Jeep academy en beleef de dag van je leven.

Refibo Tip : 
REFIBO’s zomerse cocktail van cijfers en letters helpt u graag uw boekhouding te ontdekken.

Aflevering 6

01/08/2015

Aflevering 6

01/08/2015

In Plukjezomer laat Katrien zich deze week charmeren door enkele superschattige beestjes, alpaca's. We snuisteren weer in de sjakos van onschuldige voorbijgangers, de blogger van de week is Petra van sprinklesonacupcake. Lynn maakt een heerlijk gezonde couscous klaar. We serveren ook je wekelijkse smoothie, een portie yoga en je selfies gepimpt met de pix van illustratrice Eva Mouton.

Tips :
Kokino tip: Elke week neemt Kokino je mee voor een superhandige zomertip. Deze week: een mooi gedekte tafel met een persoonlijke touch.

Refibo :  REFIBO helpt u graag afspraken maken. Vandaag in de cijfers en letters mix: het contract en haar valkuilen.

Aflevering 5

25/07/2015

Aflevering 5

25/07/2015

In plukjezomer trekt Katrien naar het Food Truck Festival Barrio Cantina op de Gentse Feesten. Bloggers Arne en Frauke van The Life Factory geven ons enkele DIY tips. Lynn maakt gezonde chicken nuggets gevolgd door een lekkere smoothie. En zoals elke week kijken we In de Sjakos, toont yogi Thip ons een makkelijke yoga-oefening en tonen we jullie leukste selfies.

Tips :
Elke week neemt Kokino je mee voor een superhandige zomertip. Deze week:  ….

Gent Motors : Vandaag de dag zijn er heel wat veiligheidssystemen die ervoor zorgen dat een onoplettendheid dadelijk wordt opgevangen. Ze geven je een waarschuwingssignaal of laten je weten dat er iets niet juist is vooraleer het werkelijk gevaarlijk wordt.

Refibo : Een vennootschap, iets voor u? Bekijk het antwoord en geniet van REFIBO’s zomerse cocktail van cijfers en letters.

Aflevering 4

18/07/2015

Aflevering 4

18/07/2015

In Plukjezomer gaat Katrien deze week thee proeven bij theesommelier Ann Vansteenkiste. De hippe kip van deze week is blogster Julie van de hapjesprinces. We kijken ook weer in de sjakos en blazen even uit met yogi Alexander. In Gezondtijd maakt Lynn enkele frisse slaatjes klaar en daarna krijgen we opnieuw een lekkere smoothie.
En blijf zeker kijken naar Kiekjezelf, daar pimpen we enkele toffe selfies. En als je zelf enkele selfies mailt naar plukjezomer@avs.be, dan maak je kans om aan het einde van de zomer een Iphone 6 te winnen. Zeker kijken dus dit weekend naar Plukjezomer.

Tips :
Elke week neemt Kokino je mee voor een superhandige zomertip. Deze week:  : schillen en snijden was nog nooit zo makkelijk en snel. Chop chop!

Gent Motors Multimedia : Op vakantie gaan met de wagen wil zeggen vele uurtjes rijden.
Hoe maken we het ons en de kids zo aangenaam mogelijk?
Je favoriete muziek of  een dvdtje voor de kids is dan mooi meegenomen.

REFIBO tip : Geniet nog extra van de zomerse REFIBO cocktail: btw op drinken en eten is nu ook aftrekbaar.

Aflevering 3

11/07/2015

Aflevering 3

11/07/2015

In Pluk je zomer gaat Katrien deze week helemaal zen. Ze test Kids Yoga en AcroYoga uit. In hippe kippen bezoeken we de blogger en jonge onderneemster Sabien Windels van Rooffood. We kijken opnieuw in de sjakos van een onschuldige voorbijganger. In ademruimte toont yogi Thip ons een nieuwe yogahouding. Lynn maakt deze week een bietenburger klaar en in smoothie time een Orange Boost.

Kokinotip :
Elke week neemt Kokino je mee voor een superhandige zomertip. Deze week: heerlijk genieten van zalige cocktails. Cheers!

REFIBO tip:
Deze zomerse cocktail van cijfers en letters vertelt u wat u kan doen met een teruggevonden factuur.

Aflevering 2

03/07/2015

Aflevering 2

03/07/2015

In de 2de aflevering van Plukjezomer gaat Katrien cocktails proeven en maken bij Jiggers's The Noble Drugstore, een cocktailbar in hartje Gent.
We bezoeken blogster Elfi De Bruyn, het gezicht achter Glam At Heart. In gezondtijd maakt Lynn een gezond gerechtje met courgettepasta.
Verder krijg je de smoothie van de week, doen we allemaal aan yoga en kijken we in de sjakos.

Tips :
Elke week neemt Kokino je mee voor een superhandige zomertip. Deze week: vervelen is onmogelijk met deze plezierige en lekkere activiteiten.

Gent Motors Multimedia: We spenderen veel tijd in de wagen, zeker als we met vakantie gaan, voor de kids kan het dan ook best lang stilzitten zijn. Dan is een leuke sfeer essentieel, goeide muziek of een filmpje kijken is dan heel fijn meegenomen.

REFIBO tip:  Bekijk de zomerse cocktails van cijfers en letters en kom het antwoord te weten op de vraag: heeft een werknemer recht op loon voor doktersbezoeken tijdens de werkuren?
 


Met medewerking van