Zo vind je de weg !

AVS Oost-Vlaamse Televisie vzw - Maaltekouter 5 - 9051 Gent

De studio van AVS Oost-Vlaamse Televisie ligt centraal op de terreinen van Flanders Expo, nabij het kruispunt van de E40, E17 en R4. Het gebouw van AVS bevindt zich naast de beurshallen Flanders Expo.


Via tram 1

Van het Sint-Pietersstation in Gent centrum neemt u tram 1. Deze tram heeft als eindbestemming Flanders Expo. Aan de eindhalte stapt u uit en gaat links richting Holiday Inn hotel. Eénmaal voorbij de Holiday Inn ziet u reeds de AVS-toren en het AVS-symbool.
De studio's bevinden zich aan de achterzijde van het hotelgebouw.


Via autosnelweg E40

Op de E40 neemt afrit 14, "Flanders Expo/Sint-Denijs-Westrem".

Op de 2-vaksbaan moet U zo snel mogelijk rechts voorsorteren en een scherpe bocht van 90° naar rechts nemen. U rijdt dan op de "loop" en maakt een volledge cirkelbeweging rondom de gebouwen van Flanders Expo. U kruist 2 tramovergangen en sorteert rechts aan het IKEA-gebouw en volgt richtingaanwijzer AVS/Holiday Inn-hotel.

Eénmaal voorbij de Holiday Inn ziet u reeds de AVS-toren en het AVS-symbool. De studio's bevinden zich aan de achterzijde van het hotelgebouw.


Via Ringbaan R4

Via de R4 richting Merelbeke neemt u de afrit E40/Flanders Expo.

U rijdt voorbij de parkeerruimte aan uw rechterzijde en neemt de laatste afslag rechts en volgt de pijlen richting beurshallen Flanders Expo. U rijdt verder en volgt "the loop" en neemt de 2-vaksbrug over de zonet gevolgde weg. U maakt een volledige cirkelbeweging rondom de gebouwen van Flanders Expo. U kruist 2 tramovergangen en sorteert rechts aan het IKEA-gebouw en volgt richtingaanwijzer AVS/Holiday Inn-hotel.

Eénmaal voorbij de Holiday Inn ziet u reeds de AVS-toren en het AVS-symbool. De studio's bevinden zich aan de achterzijde van het hotelgebouw.