Resultaten in Oost-Vlaanderen

Reacties op de stembusgang

Stembusgang

Welzijnszorg onder de loep.

Zondag is het zover, dan trekken we allemaal naar de stembus. Vooraleer het zover is willen wij nog 1 Vlaams thema bespreken. En het is meteen een zeer actueel thema. De zorg. Te weinig personeel, te duur, te druk … De komende Vlaamse beleidsmakers zullen ook hier een oplossing moeten bedenken.

Hoe zit het met onze veiligheid en justitie ?

In onze reeks over de verkiezingen hebben wij het vandaag over de thema’s Veiligheid en Justitie. Die liggen heel wat mensen na aan het hart. En jammer genoeg wordt er vaak over gesproken na dramatische gebeurtenissen, zoals de aanslagen in Brussel, of recent de moord op Julie Van Espen in Merksem. Moet de politie meer slagkracht krijgen, en wat moet er gebeuren met de overvolle gevangenissen. We vragen het aan de kopstukken uit de provincie.

Wat kan beter aan ons Onderwijssysteem ?

Vandaag hebben we aandacht voor  Onderwijs.
Wat is er goed , wat kan er beter ? Je hoort het van de regionale kopstukken die zondag strijden om uw stem.

Hoe is het met Werk & Pensioen gesteld ?

Op zondag 26 mei trekken we opnieuw naar de stembus. We kiezen dan onze vertegenwoordigers voor het Vlaams parlement, de Kamer en het Europees parlement. We hadden een gesprek met de regionale kopstukken voor de Vlaamse en federale verkiezingen. Hoe staan zij tegenover thema's als onderwijs, veiligheid en justitie, mobliteit, welzijn en zorg en werk en pensioen. We ztten ze even op een rijtje.  

Mobiliteit in de AVS regio

Komende zondag trekken we met zijn allen naar de stembus. We kiezen dan onze vertegenwoordigers voor het Vlaams parlement, de Kamer en het Europees parlement.  Wij bespreken deze week enkele thema’s, en we beginnen vandaag met de Vlaamse verkiezingen en het thema mobiliteit.