Bekijk meer immo in Wetteren op Realo


Snelnieuws

FOTO. Achter de schermen van "Kerstmagie" wordt hard gewerkt

De voorbereidingen voor "Kerstmagie" in het kasteel van Laarne zijn in volle gang, en daar zijn vele vrijwilligers uit Laarne en de buurgemeenten bij betrokken. Zo is er een team o.l.v. Marie-Jeanne Rollé dat volop aan het stikken is om de vele kostuums die nodig zijn voor de productie op tijd af te krijgen. Geen sinecure! Onder de kerstboom horen natuurlijk pakjes, en een ander team maakt aan de lopende band kleine, grote en hele grote verpakkingen voor de kerstcadeautjes, meer dan 1.200 stuks.

De Sint komt naar Wetteren Ten Ede

Op zondag 19 november omstreeks 14 uur komt de Sint aan op het dorpsplein van Wetteren Ten Ede. Vandaar vertrekt de Sinterklaasstoet langs de Mellesteenweg, Mellepontweg, Heusdensteenweg, Gaverstraatje, Kortewagenstraat, Nieuwe Weg, Wetterensteenweg en Ededorp naar het Buurthuis in de Heusdensteenweg waar de Sint alle kinderen zal verwelkomen met snoepjes en speculoos. Rond 15u30 worden de kinderen vergast op een optreden van een clown, en die heeft gratis suikerspin bij.

Help je Canisha het Torfsfonds in de wacht te slepen?

Met een paar klikken van u kan Canisha misschien het leven van vier personen met een beperking voorgoed veranderen. Canisha VZW uit Wetteren Ten Ede leidt assistentiehonden op voor mensen met een beperking en doet dat helemaal gratis voor die mensen. Om dat te kunnen waarmaken, heeft Canisha sponsoring nodig. Torfs reikt dit jaar een prijs uit van maar liefst 100.000 euro aan een goed doel en heeft Canisha als één van de kandidaten geselecteerd.

Café Mangé in 't Schoolken te Kwatrecht

Op vrijdagavond 24 november, na een drukke werkweek, komt KWB Kwatrecht samen in 't Schoolken om gezellig te genieten van een smaakvolle maaltijd. Op het menu: soep en een heerlijke winterbarbecue met groentjes en warme saus. Volwassenen betalen daarvoor 15 euro, kinderen tot 12 jaar 10 euro. Inschrijven: via kwbkwatrecht@hotmail.com (tot 15 november 2017) en overschrijving op rekening KWB-Kwatrecht: BE86 7372 2607 8650 met vermelding van naam, aantal volwassenen en aantal kinderen.

Wapenstilstand herdacht

Traditiegetrouw werden zaterdag in Wetteren de slachtoffers van de beide Wereldoorlogen herdacht. Aan de gedenktekens op de Markt en aan de passerelle werden bloemen neergelegd. In de kerk van Wetteren-Overbeke werd het boek "Gesmokkelde brieven werden oorlogskroniek" van Julus D'Haene voorgesteld. Er is ook een tentoonstelling aan gekoppeld, die kan nog bezocht worden tot woensdag 15 november tussen 15 en 18 uur in de kerk van Overbeke. Tot slot speelde Tony Oyen in de wijk Overschelde 's avonds de Last Post. Dit serene gebeuren werd door heel wat mensen bijgewoond.

Snelnieuws afkomstig van hetnieuwsblad.be

Weersverwachting voor Wetteren

Vandaag

3/9 °C
82 %
0 cm
21 km/h

Morgen

3/9 °C

Maandag

8/11 °C

Dinsdag

8/11 °C

Verkeersinformatie

Totale filelengte op snelwegen in Vlaanderen: 0 km; Trend: stabiel
18/11/2017 10:29

Op dit moment staat er in totaal 0 km file op de snelwegen in Vlaanderen. Dat is relatief weinig voor een werkdag op dit moment. De trend is stabiel

E17 - A14: Kortrijk -> Gent: Rijbaan vrij ter hoogte van Parking Kruishoutem
18/11/2017 10:22

E17 - A14: Kortrijk -> Gent: Rijbaan vrij ter hoogte van Parking Kruishoutem

E17 - A14: Kortrijk -> Gent: Wegenwerken ter hoogte van Zwijnaarde
18/11/2017 04:38

E17 - A14: Kortrijk -> Gent: Wegenwerken ter hoogte van Zwijnaarde

R4 Ring Gent: Merelbeke -> St.-Denijs Westrem: Eén rijstrook afgesloten ter hoogte van Oudenaardsesteenweg
17/11/2017 20:02

R4 Ring Gent: Merelbeke -> St.-Denijs Westrem: Eén rijstrook afgesloten ter hoogte van Oudenaardsesteenweg

R4 Ring Gent: Zelzate -> Gent Zeehaven: Eén rijstrook afgesloten ter hoogte van Gent-Zeehaven
17/11/2017 16:17

R4 Ring Gent: Zelzate -> Gent Zeehaven: Eén rijstrook afgesloten ter hoogte van Gent-Zeehaven

Verkeersinfo afkomstig van verkeerscentrum.be

UiTkalender voor Wetteren


Wandel- & fietsroutes in Wetteren