Het cross-border concours voor jong muzikaal talent !

Trefpunt en AVS organiseren dit jaar de 15e editie van ‘Jonge Wolven/Jeunes Loups’, een muzikaal concours dat beloftevolle bands de kans wil bieden om uit de startblokken te schieten. Met de steun van Be For Music, een engagement van twee Vlaamse en twee Waalse organisaties (Court-Circuit, Club Plasma, Poppunt en Clubcircuit), werken we bovendien aan een betere uitwisseling van muzikaal talent en knowhow over de taalgrens heen.

18 bands spelen de pannen van het dak !

Het concours bouwt verder op de tien jaar ervaring van het ‘Concours der Jonge Wolven’ en de twee jaar met ‘Jonge Wolven – Jeunes Loups’, maar daagt nu ook deelnemers aan de andere kant van de landsgrens uit hun talent met ons te delen. Het concept blijft hetzelfde: 18 bands spelen de pannen van het dak (of van de tent, in dit geval) op de Gentse Feesten – twee bands per dag, telkens om 18u30 en 19u30.  Net zoals vorige jaren ook een jury vol muziekkenners, een uitgebreide prijzenpot en optredens op allerhande podia. Een niet te missen kans dus!
De winnaars kunnen rekenen op een zeer mooi prijzenpakket, waaronder optredens op het hoofdpodium van Gentse Feesten 2020, in Trefpunt concertzaal en veel meer.