Wat ?!

Jonge Wolven is een muzikaal concours voor jong talent in Vlaanderen en Zeeland. Heb je een groep of speel je solo en wil je deelnemen aan deze mooie wedstrijd? Sta je te springen om je talent te bewijzen en eindelijk door te breken? Schrijf je dan nu in! Inschrijven kan van 1 tot en met 19 mei, snel zijn is dus de boodschap.

De grens tussen Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen is bijna te verwaarlozen. Trefpunt, Omroep Zeeland en AVS stellen zich de vraag of Vlamingen en Zeeuwen zo anders zijn dat ze elkaars muziek niet zouden kunnen pruimen. Het concours bouwt verder op de ondertussen tienjarige ervaring van het ‘Concours der Jonge Wolven’, maar daagt nu ook deelnemers van Zeeland uit hun talent wereldkundig te maken. Blijft behouden: de Spiegeltent als arena voor deze stevige strijd, twee optredens per Gentse Feestendag - om 19u30 en 20u30 - en twee winnaars die hun concert op de laatste dag nog eens mogen overdoen. Het is dan ook belangrijk dat de deelnemers gedurende heel de Gentse Feesten beschikbaar zijn. Nieuw: een jury vol muziekkenners, een uitgebreide prijzenpot en optredens op allerhande podia.

Inschrijven van 1 tot 19 mei 2017

Kom je uit Vlaanderen, ga naar deze link en schrijf je in
Woon je in Zeeuws-Vlaanderen, dan kan je hier inschrijven.

Wat moeten wij weten:

Target: Band
Region: National
Genre(s): Blues, Classical, Electronic, Jazz, Metal, Pop, Reggae, Rock, Urban, World
Compensation: Fixed /look at prizemoney
Requirements:

    3 song(s)
    Bio
    Line-up: name, function, date of birth, gender
    Email address
    Phone
    Photo

Prijzen

Wie treedt in de voetsporen van RAMAN. en BODA BODA (2016), Momma Said So en Alaska Gold Rush (2015), Barefoot And The Shoes en Massa Nobu (2014), Captain Oats en Band Of Eli (2013) …? Misschien ben jij het wel!Het concours bouwt verder op de tien jaar ervaring van het ‘Concours der Jonge Wolven’ en de twee jaar met ‘Jonge Wolven – Jeunes Loups’, maar daagt nu ook deelnemers aan de andere kant van de landsgrens uit hun talent met ons te delen.
Het concept blijft hetzelfde: 18 bands spelen de pannen van het dak (of van de tent, in dit geval) op de Gentse Feesten – twee bands per dag, van 14 t.e.m. 22 juli telkens om 18.30 en 19.30 u. De twee winnaars mogen hun concert nog eens overdoen op 23 juli, de laatste dag van de Gentse Feesten. Het is dan ook belangrijk dat de deelnemers gedurende heel de Gentse Feesten beschikbaar zijn. Net zoals vorige jaren zijn er ook een jury vol muziekkenners, een uitgebreide prijzenpot en optredens op allerhande podia. Een niet te missen kans dus!

Trefpunt, De Spot, AVS en Omroep Zeeland willen de absurde grens tussen Vlaanderen en Nederland openbreken, de muzikale kloof dichten en jonge bands de kans geven bekendheid te verwerven bij het buurland.