Agenda

14 SEP > 15 OKT 2019 - FESTIVAL GENT
Overrompelend stadsfestival

ORGANISATIE: festival van Vlaanderen
LOCATIE: Gent Binnenstad
DATUM: 14/09 tem 15/10/2019

WEBSITE

Ook in 2019 breekt het Festival van  Vlaanderen opnieuw uit haar Gentse voegen en is de Festivalvibe in heel Oost-Vlaanderen voelbaar. In totaal zetten maar liefst 24 gemeenten en steden het Festival neer in hun stad- en gemeentehuizen, abdijen,
kerken en feestzalen. Dat doen ze onder het bijzonder peterschap van Eregouverneur van Oost-Vlaanderen, Jan Briers en met de steun van onze Festivalpartner Farys. Welkom in deze boeiende concertreeks!

 

14  > 15 SEP 2019 - ODE GAND
Muziekfeest langs de Gentse binnenwateren

ORGANISATIE: Festival van Vlaanderen
LOCATIE: Binnenstad Gent
DATUM: 14 en 15/09 - doorlopend

WEBSITE

OdeGand is een muziekfeest op en langs de Gentse binnenwateren. Vaar van het ene naar het andere concert en ontdek alle muziekgenres: van flamenco over jazz naar klassiek.Met één ticket kun je de hele dag gebruik maken van de bootjes en beleef je tal van concerten. 's Avonds geniet je van een adembenemend muzikaal spektakel aan de Gras- en Korenlei. Op zondag kun je tijdens City of Ear genieten van het nieuwe werk dat de Gentenaar Joris Blanckaert componeerde voor dit evenement. Dertig koren zingen deze compositie op verschillende plaatsen in de stad.
 

28 SEPT 2019 - BOHEMIAN SILENCE
Akoestische disco & optredens


ORGANISATIE: Bohemian Silence
DATUM: 28/09/2019
AANVANG OM    19u00 tot  03u00
LOCATIE: Sportdreef 1, 9890 Gavere

WEBSITE

Bohemian Silence is een silent disco georganiseerd door 3 studenten van de Artevelde Hogeschool, dit in teken van hun eindproject. Het evenement staat in teken van die typische bohemian stijl met als activiteiten een silent disco, een lounge met akoestische optredens, foodtrucks en nog veel meer. Alle opbrengsten van dit evenement gaan integraal naar het goede doel Kom Op Tegen Kanker.

8 > 18 OKT 2019 - FILM FEST GENT
Internationalal filmfestival

ORGANISATIE: Film Fest
LOCATIE: Gentse Cinema zalen
DATUM:  8 tem 18 oktober 2019

WEBSITE

Het Film Fest Gent is een jaarlijks internationaal filmfestival in Gent. Het is door de FIAPF erkend als een competitief festival gespecialiseerd in de impact van muziek op film. Parallel aan de competitie worden sinds 2001 ook de World Soundtrack Awards uitgereikt aan filmcomponisten
 

12 > 17 NOVEMBER 2019 - LOTTO ZESDAAGSE VLAANDEREN GENT
Indoor wielerpiste spektakel

EVENT: Zesdaagse Gent
LOCATIE: Kuipke, Gent
DATUM: 2 tem 17/11//2019

WEBSITE

Van 12 tot 17 november zijn alle ogen van wielerminnend België weer gericht op het mythische Kuipke voor de 79ste editie van de Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent. Zes dagen lang vecht de wereldtop van de zesdaagsewereld uit wie de opvolgers worden van Iljo Keisse en Elia Viviani.
 


 


UITkalender