Agenda

22 FEBRUARI 2017 - SHREW'S NEST
KASK CINEMA

Locatie: KASKcinema, Godshuizenlaan 4, 9000 Gent
Datum:  22/02/2017 - 20u30
Deelname: €3(ledenll €5(niet-leden)
Inlo: +32 (0)9 2433676 of info@kaskcinema.be
Website

Shrew’s Nest (Juanfer Andrés & Esteban Roel) - 2014, 91 min, Spanje, taal: Spaans, ondertitels: Engels, DCP i.s.m. Film Fest Gent
Terreur, horror en gijzeling in een sinister claustrofobisch appartement: het is bijna een subgenre in de horrorcinema. In deze Madrileense variatie op Polanski’s Repulsion en Stephen Kings Misery krijgt de waanzin ook een politiek kantje, omdat het regisseursduo Juanfer Andrés & Esteban Roel ook een grimmig beeld schetst van het naoorlogse Spanje, gedomineerd door religieus fanatisme en het fascistische Franco-regime.

 "Great villains are hard to come by in film, but Shrew’s Nest has a new one that simply must be seen." (The Film Stage)

 

 

23 FEBRUARI 2017 - ALBA
KASK CINEMA

Locatie: KASKcinema, Godshuizenlaan 4, 9000 Gent
Datum:  23/02/2017 - 20u30
Deelname: €3(ledenll €5(niet-leden)
Inlo: +32 (0)9 2433676 of info@kaskcinema.be
Website

Alba (Ana Cristina Barragán) 2016, 98 min, Ecuador, Mexico en Griekenland, taal: Spaans, ondertitels: Nederlands, DCP
Na de hospitalisatie van haar moeder wordt Alba, een verlegen meisje van 11, gedwongen te verhuizen naar haar vader die ze nauwelijks kent. Voor Alba is de pubertijd aangebroken, voor vele meisjes een periode van de eerste vrouwelijke probleempjes, eerste vriendjes, de eerste kus,... Hierdoor wordt het voor vader en dochter nog moeilijker een band op te bouwen en te versterken.
Een ontroerend poëtisch en esthetisch debuut van Ana Cristina Barragán, een talent om te blijven volgen, evenals de piepjonge uitstekende actrice Macarena Arias.Deze film wordt gescreend in het kader van Please Release Me, een samenwerking met Kunstencentrum Buda, Cinema Zed, Cinema Zuid en Knack Focus.

 

26 FEBRUARI 2017- RED & LILLY
Kinderconcert (4 -9 jaar)

Locatie :CC De Ververij, Zuidstraat 19 Ronse
Reservatie : info@ccdecververij.be of 055/232 801
Datum: 26/02/2017 - 15u
Tickets : €10 (volw.)/€8 (kind)

Website

Dubbel tof! RED is terug! En hij is niet alleen. RED en LILY wonen nu al een jaar naast elkaar. RED heeft LILY geleerd hoe je een superheld kan zijn.
Want als hij het kan, kan iedereen het. Als je het maar samen doet! Iets bedreigt de wereld. Of iemand?
RED en LILY weten het niet, want ze hebben de schurk nog nooit gezien. Toch gebeuren er rare dingen.... Onze helden reizen vooruit en terug in de tijd, van het Noorden naar het Zuiden, van gisteren naar vandaag en van boven naar onder om de slechterik te pakken te krijgen. Gaat het RED en LILY lukken hem te ontmaskeren? Of is er iets anders aan de hand?

 

 

24 APRIL 2017 - VESTROCK RALLY
PRE SELECTIES VOOR VESTROCK

Locatie: De Meerpaal, Vismarkt 5, Hulst (NL)
Datum:  26/04/2017 - inschrijven voor 1 april 2017

Inschrijven

Wil je optreden op VESTROCK? Vul het formulier in om jezelf aan te melden! Aanmeldingen graag met link naar soundcloud, bandcamp of vergelijkbaar. Aanmeldingen die binnenkomen na 01 april of binnenkomen via email, facebook, twitter of andere social media kanalen worden niet in behandeling genomen. Stalken via facebook, twitter of andere social media kanalen, wordt echt niet op prijs gesteld (en werkt averechts)! In de aanloop van VESTROCK organiseren wij een rockrally voor bands, deejays en andere acts. De winnaar(s) verdienen de allerlaatste podiumplaatsen op VESTROCK.
 


UITkalender