Memo!

Agenda

7 - 14 APRIL 2017 - TOC-TOC
THEATER

Organisatie: Kunst Veredelt - Zomergem
Locatie:  St.-Martinusschool, Dreef 47 Zomergem
Van: 7 - 8 - 13 - 14 april 2017 telkens om 20.00 uur., 9 april om 18.00 uur
Inkom € 10.00  Aan de kassa € 12.00
Galavoorstellingen 7 & 14 april - inkom € 16.00 -  glas cava, halve fles wijn naar keuze of 2 gewone consumpties en hapjes inbegrepen. Naar aanleiding van het 120jarig bestaan van Koninklijke toneelbond “kunst veredelt” krijgt elke toeschouwer een gratis glas cava!

 

Enkel via reservatie!!! Trijs Notte  09 335 49 08  - therese.notte@telenet.be
of www.kunstveredeltzomergem.be

Naar jaarlijkse gewoonte brengt onze Koninklijke Toneelbond "Kunst Veredelt" Zomergem binnenkort zijn "Paasopvoering".
Het stuk dat wij brengen noemt "Toc Toc" (Ge-Tic-t). Een hilarische komedie over 6 mensen die elk hun eigen “tic” hebben. Allen hebben ze een afspraak bij de beroemde psychiater dr.Stern, maar wanneer deze niet komt opdagen, zijn de zes "patiënten" op mekaar aangewezen om de wachttijd nuttig door te brengen. Dit resulteert in absurde toestanden met een wel erg verrassende ontknoping. Niet voor niets heeft deze komedie jaren in de theaters van Parijs gelopen en is het momenteel één van de meest gespeelde komedies. Gegarandeerd twee uur lachen met ongelooflijk originele en komische situaties.
Auteur: Laurent  Baffie, vertaling: Frank De Kaey in een regie van Johnny De Meyer
Aandacht: Niet geschikt voor kinderen -12 jaar !!!
Spelers: Trijs Notte, Wiet Beirnaert, Fien Bonamie, Stefanie Clement, Frank Lambrecht, Tim Gijselinck en Tony Vermeire,
 

 

 

24 - 26 MAART 2017 - GOED GEVOEL LADIES FAIR
EVENT VOOR DE VRIENDINNEN

LOCATIE: Flanders Expo, Gent
DATUM: 24, 25 en 26/03/2017
MEER INFO: www.goedgevoelladiesfair.be

“Me-time” kende je al, maar nu is er ook “us-time”. Tijd om samen te genieten, op de Goed Gevoel Ladies Fair bijvoorbeeld. Want dat is een heerlijk dagje shoppen, proeven, uitproberen en ontdekken. Een gezellige drukte vol inspiratie, workshops en vooral... veel plezier.

 

24 APRIL 2017 - VESTROCK RALLY
PRE SELECTIES VOOR VESTROCK

Locatie: De Meerpaal, Vismarkt 5, Hulst (NL)
Datum:  26/04/2017 - inschrijven voor 1 april 2017

Inschrijven

Wil je optreden op VESTROCK? Vul het formulier in om jezelf aan te melden! Aanmeldingen graag met link naar soundcloud, bandcamp of vergelijkbaar. Aanmeldingen die binnenkomen na 01 april of binnenkomen via email, facebook, twitter of andere social media kanalen worden niet in behandeling genomen. Stalken via facebook, twitter of andere social media kanalen, wordt echt niet op prijs gesteld (en werkt averechts)! In de aanloop van VESTROCK organiseren wij een rockrally voor bands, deejays en andere acts. De winnaar(s) verdienen de allerlaatste podiumplaatsen op VESTROCK.
 


UITkalender