Vanaf morgen wordt zowel in Eeklo als in Maldegem grote verkeershinder verwacht.

In Eeklo start het Agentschap Wegen en Verkeer met de heraanleg van de N9. Er komt een nieuw wegdek in asfalt en tegelijkertijd wordt de wegmarkering aangepast. De werken zullen tot het einde van de maand duren.

Ook in Maldegem wordt de N9 onder handen genomen. Daar worden de rijweg en de fietspaden heraangelegd. Die werken zullen zeker tot het einde van het jaar duren. Verwacht wordt dat de werken voor heel wat verkeershinder gaan zorgen. Er wordt over de volledige lengte (2.3 km) van de werfzone gewerkt, maar wel per weghelft. Er zal geregeld van kant gewisseld worden. Verkeer kan steeds in één richting langs de werfzone rijden. De richting blijft de volledige duur van de werken dezelfde: in de richting van rotonde Martens is verkeer altijd mogelijk. In de andere richting, weg van rotonde Martens, is een omleiding voorzien.

Meer informatie over de werken in Maldegem vind je op http://wegenenverkeer.be/werken/heraanleg-n9-maldegem. De werken in Eeklo: http://wegenenverkeer.be/werken/n9-nieuwe-asfalt-op-de-n9-eeklo

 

 

 

 

 

 

© Soetkin Desloovere