Op de E17 in Beervelde is een tweede ongeval gebeurd, in de staart van de file die er al stond na een eerder ongeval met zes vrachtwagens vanmorgen. Bij het tweede ongeval viel er één dode. 

Een vrachtwagen reed ter hoogte van Kalken in op twee vrachtwagens in de staart van een file. De chauffeur van de vrachtwagen overleefde de klap niet. De weg is er dicht vanaf Lokeren. 

Op de E17 in Destelbergen gebeurde eerder vanmorgen al een zwaar ongeval met zes vrachtwagens. Toen reed een vrachtwagen in op de staart van de file die er stond aan de werkzaamheden aan het viaduct van Gentbrugge. Bij dat ongeluk werd een chauffer zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Hij verkeert in levensgevaar. Een andere chauffeur liep lichte verwondingen op. Door het ongeval ontstond er meteen een lange file richting Kortrijk. In die staart van die file is nu dus opnieuw een ongeval gebeurd in Kalken. 

De voorbije weken gebeurden er al verschillende ongevallen met vrachtwagens op de E17 ter hoogte van de werkzaamheden in Gentbrugge. 

 

 

© Vanessa Declercq