Ter ere van de vijfde verjaardag van de Gentse hogeschool Odisee, zijn de studenten vandaag flink in de watten gelegd.

Speciaal voor die gelegenheid werd chef-kok en Flemish Foodie Olly Ceulenaere opgetrommeld. Ceulenaere, bekend van het Gentse sterrenrestaurant Publiek, stelde speciaal voor de studenten van Technologiecampus Gent een topgerecht samen. 

Op het menu vanmiddag: knolseldersoep met garnalenboter en oud-broodcroutons; gelakt vleesbrood, groene kruiden, gepofte appel-en-perenmoes en krokante geplette aardappel. De studenten konden het alvast smaken.

Hogeschool Odisee ontstond 5 jaar geleden als fusie van de Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB) en de Katholieke Hogeschool Sint-Lieven. In september kreeg de hogeschool een complete make-over, met een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een nieuwe baseline. 

© Soetkin Desloovere